Close
Close

I'm a boater! Email me yachts and information.


I accept YachtWorld's Terms of Use

2012 Beneteau Oceanis 45

EUR  226,922*
Østjylland, Denemarken
Geïnteresseerd in deze boot? Tel: +45 22 31 62 64
  • Beschrijving
  • Volledige Specificaties Bekijken
 
Bouwjaar:
2012
Lengte:
14m
Motor/Brandstoftype:
één / diesel
Locatie:
Østjylland, Denemarken
Materiaal Romp:
Polyester
YW#:
80116-3587711
Huidige prijs:
kr  1,695,000 BTW betaald (EUR  226,922) 

Beneteaus Oceanis-serie har rødder langt tilbage i det store og velrenommerede værfts lange historie. Her er, som tilnavnet Oceanis fortæller, fokus på solid byggekvalitet og komfortable sejlegenskaber. Båden er derfor født og konstrueret til krævende oceangående sejlads, og det betyder også: Til at yde besætningen al den behagelighed om bord, som lange, havgående passager kræver. Disse egenskaber forefindes i rigt mål i dette seneste, moderne 45-fods udspil fra Beneteau, og dét er lykkedes selv med en dyb og relativt smal bulpkøl med tilsvarende dybt spaderor og en forholdsvis flad bundfacon, der leverer en meget hurtig cruisingspeed. Visuelt signalerer båden fart, og det løfte indfries også, især når dette eksemplars Code 0 sættes. - Alt i alt og til sammen kombinerer denne 45´er kvaliteter, som er til lige stor glæde, hvad enten man sejler familiesejlads i det sydfynske, eller er på vej jorden rundt og skal bjærge sig i alt slags vejr og under alle forhold.

 

Takket være bådens avancerede kileform og dermed store bredde i agterskibet er cockpittet simpelt hen enormt. Her er plads til alt og alle, og med den store kaleche slået op omkring targabøjlen som det faste punkt er der tale om en veritabel udestue. Centralt placeret er det store cockpitbord - med indbygget køl til kolde drikke. Den elstyrede hækbadeplatform udgør en ideel landgangsbro og giver desuden perfekte, sikre og lækre bademuligheder, mens infurling-storsejlet og de tre kraftige, elektriske spil under sejlads gør sejlhåndteringen til en leg. En nymonteret kran sørger for let søsætning af ribben eller gummibåden til strandbesøg eller leg for ungerne. Bovpropellen og joystickstyringssystemet Dock And Go gør selv snævre havnemanøvrer lette.

 

Oceanis´en kommer i flere indretningsversioner. Denne er med to store dobbeltkøjer i hver sin agterkahyt og med dobbeltseng i master´s cabin i front, samt to toiletrum, begge med eltoiletter og dusch. I midtersalonen er der sofaer, stole og selvfølgelig stort spisebord.  Vinklet pantry med alt tilbehør og dobbelte stålvaske til bb v. nedgangen. Båden har såvel bredde som højde til, at der overalt er rigeligt med stuveplads i skabe, skuffer, luger og hylder. Apteringen er smagfuldt udført i mahogni og med stilsikker, lys fransk elegance overalt. De 9 dæksluger, 6 store lysindfald i fribordet og de 2 lange i rufsiderne sørger for masser af luft og lys, og skulle det blive for varmt eller koldt, ja så tænder man vel for enten airconditionanlægget eller varmen? Det kan man da også roligt gøre under ankerligning og uden landstrøm; det sørger generatoren for. - Såvel over som under dæk signaleres der overalt kvalitet, stil, flot design, og de relativt få år, som denne båd har sejlet, har ikke sat sig negative spor.

 

Udstyrslisten er værd at nærlæse. Tænk så over, hvad det skulle være nødvendigt at tilkøbe?

 

Denne Oceanis er et udstyrsstykke og tilbyder alt, hvad hjertet kan begære af stil, design, komfort og sejlegenskaber. Dyrt, men lækkert og dejligt. – Bemærkes skal det selvfølgelig, at dette eksemplar sælges til halv pris i forhold til nyprisen for båden!!

Se den selv og bliv bjergtaget. Absolut sejlklar.

Kontakt Yacht Basen for yderligere info og for aftale om besigtigelse.

Oplysninger om båd og udstyr er givet til Yacht Basen af bådens ejer. Yacht Basen tager forbehold for evt. fejl i informationer.

Yacht Basen ApS | Møllegade 10 | 7300 Jelling | Tlf.: +45 2231 6264 | E-mail: info@yachtbasen.comPlease contact at +45 22 31 62 64

Geïnteresseerd in deze boot? Tel: +45 22 31 62 64

Andere boten van Yacht Basen

Alle boten bekijken van Yacht Basen
Bezoek Website
*This price is based on today's currency conversion rate.
Zenden ons AUB een email
Vul een geldige naam in!
Voer een geldig e-mailadres in!
RE: Beneteau Oceanis 45, Østjylland, Denemarken
Bericht mag niet leeg zijn!
bezig met verzenden...

Tel: +45 22 31 62 64
Yacht Basen

Møllegade 10
Jelling
Denmark

Yacht Basen
Vul een geldige naam in!
Voer een geldig e-mailadres in!
Bericht mag niet leeg zijn!
bezig met verzenden...