I'm a boater! Email me yachts and information.


I accept YachtWorld's Terms of Use

2008 Hunter 45 DS

EUR  133,364*
Griekenland
Geïnteresseerd in deze boot? Tel: +45 22 31 62 64
  • Beschrijving
  • Volledige Specificaties Bekijken
 
Bouwjaar:
2008
Lengte:
13m
Motor/Brandstoftype:
één / diesel
Locatie:
Griekenland
Materiaal Romp:
Polyester
YW#:
80116-3060809
Huidige prijs:
kr  995,000 BTW betaald (EUR  133,364) 

Fra amerikanske Hunter Marine kommer denne fantastiske 45 fods dæksalonbåd, der på alle planer lever op til værftets ambitioner om at skabe spektakulære både, der er lette at sejle for en turbesætning, uden at bådens sejlegenskaber og fart ofres. På denne Hunter 45 DS er det blandt andet sikret gennem et specialdesignet forskib, der hurtigt hjælper båden op på fuld skrogfart. 
Båden er brøkdelsrigget med en let betjent 110 % rullegenua, og dermed er det rullestorsejlet, der leverer den primære fremdrift. Med lodrette sejlpinde i storsejlet understøttes sejlets form, og det rebes og bjerges let i masten. Storsejlets skødepunkt er placeret på den kraftige, rustfri targabøjle, og cockpittet er dermed holdt helt frit for skøder på dørken. Med båden følger desuden en genakker på rullesystem til rumskøds kurser (Seldén topdown furling).
Cockpittet med de dobbelte rat og overdådige plads er hævet lidt i forhold til andre både med agter-cockpit. Dette sikrer godt udsyn over dæksalonens lette og lyse overbygning og giver samtidigt bedre plads om læ i. Ophold i cockpittet er en fornøjelse både for anker og under sejl, og Hunters kendte sæder, der er indbygget i agter-pushpit'en i både SB og BB side, er populære pladser ombord.
Om læ er båden lækkert apteret i kirsebærtræ, og de mange skylights i overbygningen skaber virkelig en lys og behagelig stemning i salonen. Dette eksemplar er med to kahytter, hvilket har skabt plads til en kæmpe agterkahyt, der grundet det hævede cockpit udnytter den fulde bredde agter. I forkahytten er der tilsvarende flot plads med to køjer og god udenomsplads. 
Der er badeværelser med toilet, håndvask og dusch i tilknytning til begge kahytter. Begge el-silent flush m/ferskvandsskyl.
Til BB ved kahytsnedgangen findes stor L-formet pantry med virkelig god arbejdsplads, og overfor i SB side er navigationspladen med stort kortbord og navigationsudstyr. Centralt i salonen findes stor U-formet sofa med bord i BB side samt sofa i SB side. Der er generelt rigtig god plads om læ og gode stuvemuligheder overalt.
Komfortmæssigt er båden flot udstyret, og med en batteribank på hele 780 AH, er der god plads til forbrug. Som standard blev Hunter 45 DS leveret med en 54 HK dieselmotor, men med dette eksemplar følger den opgraderede version i form af en Yanmar på 75 HK. Udover standarg generator er der monteret ekstra Bach 210 Amp generator.
Nyd de flotte billeder, og kontakt os endelig for yderligere information om denne fantastiske sejler, der står helt klar til ture i alle farvande!

Yacht Basen tager forbehold for evt. fejl i informationer. 

Yacht Basen ApS | Møllegade 10 | 7300 Jelling | Tlf.: +45 2231 6264 | E-mail: info@yachtbasen.comPlease contact at +45 22 31 62 64

Geïnteresseerd in deze boot? Tel: +45 22 31 62 64
Bezoek Website
*This price is based on today's currency conversion rate.
Zenden ons AUB een email
Vul een geldige naam in!
Voer een geldig e-mailadres in!
RE: Hunter 45 DS, Griekenland
Bericht mag niet leeg zijn!
bezig met verzenden...

Tel: +45 22 31 62 64
Yacht Basen

Møllegade 10
Jelling
Denmark

Yacht Basen
Vul een geldige naam in!
Voer een geldig e-mailadres in!
Bericht mag niet leeg zijn!
bezig met verzenden...